Oldal kiválasztása

Rólam

Szeged jóga

Hézső-Roszkos Móni vagyok.

2014 óta gyakorlom a jógát. A Hatha Jóga képzést 2016-ban (Mandala Jóga Szeged), míg a Haladó Gerinc Oktatókepzést és Resztoratív Oktatóképzést 2020-ban a Mandala Jógastúdióknál végeztem el, ami Yoga Alliance RYT200 tanúsítvánnyal rendelkezik.

2011 óta Zumba oktatói, 2012 óta OKJ Sportedzői végzettséggel rendelkezem.

A SPOT Jóga Szeged név képviseli, hogy minél több emberhez eljuttassam a jógát, különleges lehetőségekkel sok Spoton, vagyis helyszínen. Mindannyian egyediek vagyunk, így személyenként másképp tudjuk elsajátítani a jógát és annak eszközeit. Te magad tudsz választani, hogy egyéni, páros vagy csoportos órán szeretnél a jógával megismerkedni és rendszeresen gyakorolni.

Egész életemet végig kíséri a mozgás. 6 éves koromban kezdtem versenytáncolni, amit 7 éven át űztem. Utána jó pár évig szüneteltettem a rendszeres mozgást. Ez ráébresztett, hogy mennyire hiányzik, hisz örökmozgó ember vagyok.

2014-ben nagy változás jött az életembe: megszületett az első kislányom és elkezdtem jógázni. 2017-ben a második kislányom is megérkezett hozzám, így még nagyobb szükségem lett, hogy a jógát használjam felöltődésre. A jóga egy olyan eszköz lett a mindennapokban, amit mindig segítségül tudok hívni, legyen a célom a megnyugvás, elcsendesedés, feszültség kiadás, határok túllépése vagy épp az elfogadás. Egyszerre segít a jógán végzett mozgás kioldani a testben letapadt feszültségeket, a légzésfigyelés pedig az elme lecsendesedését. Hosszútávon pedig egy tudatosabb élethez segíthet hozzá. Nem utolsó sorban szerencsém volt, hogy olyan tanárhoz kerültem, aki könnyed nyelvezettel adta át a jóga gyakorlatait és szellemiségét!

Jóga gyakorlatok

Ahol közösen jógázhatunk

Heti Csoportos Órák (Szünetel)

Minden hétfőn és csütörtökön közösen tudunk gyakorolni 17:50-19:20-ig.

Egyéni Órák

Keress fel, ha egyéni órán szeretnél részt venni. Megbeszéljük mire van szükséged, mit szeretnél elérni és ez alapján elkezdjük  közösen felépíteni a gyakorlásod.

Különleges Események

Ha a különleges helyszínű jóga órák vonzanak, kövesd az oldalaimat, ahol frissen tájékozódhatsz az aktuális lehetőségekről.