Események

Töltődj Fel Jógával Ópusztaszeren

 

Egy különleges helyszínre invitálunk az ópusztaszeri Akhal Ménes közreműködésével. Régóta tervezem, hogy egy komplexebb jóga eseménnyel készüljek nektek. Sokféle élethelyzet alakult ki az elmúlt időszakban. Van, akinek megmaradt a munkája, jövedelme, viszont olyan is van, aki bizonytalanságba került, vagy olyan munkakörben dolgozik, ahol mindennapos szinten találkozik a korlátozásokkal, egészségügyi intézkedésekkel. Ez hosszú időn keresztül, nagy mértékben tudja rontani az ember életminőségét. A bezártság, félelem, bizonytalanság, vagy a megnövekedett munka egy állandó készenléti állapotot eredményez a testben (növekszik a kortizol termelődése), idegrendszerben. Így nem tudnak elcsendesedni a gondolatok, végül álmatlanság is kialakulhat… Ezért született meg bennem a gondolat, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapos mókuskerékből.
Ópusztaszer nincs messze Szegedtől, de mégis egy nagyon csodás helyszín arra, hogy az ember elvonuljon egy kis időre töltekezni, megtalálni olyan erőforrásokat magában, amiből újra töltekezhet és inspirálódhat, hogy friss energiával tudja folytatni a hétköznapi megoldandó feladatokat.
A délutáni jóga gyakorlás és kóstoló után megpihenünk, majd este folytatjuk a töltekezést. Kipróbáljuk a jurtában alvást ☺, másnap reggel jógával kezdünk és reggelizünk egy finomat együtt. Ha most soknak találod, hogy este is maradj és ott aludj egy éjszakát, lehetőséged van, csak a délutáni programokon való részvételre is.
Az egész ott tartózkodásunk alatt a következők lesznek fókuszban:
újra csatlakozni azokhoz az energiákhoz, amiket az őseink a mindennapjaikban használtak, csak a civilizációnk eltávolodott ettől a létformától (wifi, tv, rádió, internet nélkül).
megérkezni egy olyan itt és most állapotba a jóga gyakorlások által, ahol meg tudsz állni és képes vagy figyelni magadat. Amikor megszületik a figyelem, sokkal tisztábban kezded látni a benned történő folyamatokat. Így tudsz rájönni, mik azok a belső erőforrások, amiket még elő tudsz ásni a mélyebb önmagadból. Ha ez sikerül, akkor el tudod kezdeni növeszteni ezeket a készségeket, mint, ahogy egy óriási Mamut Fenyő is az égbe emeli értékét. Egy dologra biztosan szükség lesz hozzá: a türelemre. Hisz a Mamut Fenyő is hosszú évek alatt nő olyan magasra, viszont annál stabilabb gyökerekkel és törzzsel létezik, akár 150 évig.
kapcsolódni a földhöz, a természethez, a lovakhoz, a meleg nyári levegőhöz, a csillagos éghez.
finom és jó minőségű organikus ételek fogyasztása.
Különlegessége az eseménynek, hogy a Cseppentő Ópusztaszeri Ménes új profiljának köszönhetően, az általuk készített bio termékeket is megkóstolhatjuk majd.
Időpont: 2021. 06.11. (Péntek)– 2021.06.12 (Szombat)
Program: A Programokon való részvétel variálható
2021.06.11. Péntek
14:30-15:00 Érkezés
15:00-16:15 Jóga & Meditácó
16:15-től a Cseppentő Bio termékeinek kóstolója
16:15-18:00 a jurtaszállások átvétele, a birtok körbe barangolása, pihenés
18:00-19:15 Jóga & Meditáció
19:15- től vacsora, majd esti tábortűz mellet beszélgetés
Alvás
08:00-09:15 Jóga & Meditáció
09:15-től reggeli
Reggeli után hazautazás, vagy Ópusztaszer többi látványosságát is megnézhetitek 😉
Teljes Program Ára: 16.000 Ft, ami tartalmazza a 3 alkalom Jóga Gyakorlást & Meditációt, a kóstolót, vacsorát, reggelit, 1 éjszaka szállást.
A program első felén való részvétel 4500 Ft.
15:00-16:15 Jóga & Meditácó
16:15-től a Cseppentő Bio termékeinek kóstolója

Regisztráció:
👇
spotjogaszeged@gmail.com

Jótékonysági online jóga Szegeden

Csoportos Óráim

Csoportos Jóga órák Szegeden

Hétfő // 18:00-19:30 //

🌿Ha túl rövidnek érzed a hétvégét és szeretnéd meghosszabbítani, mégis szükséged lenne egy kis mozgásra, töltekezésre, akkor ez az óratípus tetszeni fog. Az egymásutáni, áramló (flow) gyakorlatok közé egy-egy megengedő, lustálkodó (lounge) pózt is beillesztünk, így segítjük felkészíteni az idegrendszerünket, valamint a testünket a hét többi munkanapjára.
Ha te is szeretnéd töltekezéssel kezdeni a hetet, várlak szeretettel! 😊
Móni🌿
Részvételhez regisztráció szükséges!

 

Heti Órarend

Hétfő

18:00 – 19:30

Szombat

Minitanfolyam

Próbáld ki az első Csoportos órát, ami Ajándék!

Csoportos Jóga órák Szegeden