Szeged csoportos jóga

Próbáld ki az első csoportos órát, ami Ajándék!

Minden pillanat a legalkalmasabb a változáshoz

Csoportos Órák (Szünetel)

Neked ajánlom az órát, ha szeretsz társasagában lenni és inspirálnak a többiek. Vagy sokat érzed magad egyedül, és szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel közösen mozogni, áramolni.

Foglalás: +36305339660
spotjogaszeged@gmail.com

2000 Ft/ alk.

 

Egyéni Órák

Foglalj egyéni jóga órát, ahol személyesen felmérjük az aktuális állapotodat és a szükségleteid alapján, hozzád igazítjuk az óra mentetét.

Foglalás: +36305339660
spotjogaszeged@gmail.com

5000 Ft/ 60 perc

7000Ft/ 90 perc

Online Egyéni Jóga

Egy új időszak kezdődött el az életünkben. Én magam is a személyes órák híve vagyok. De el kell fogadni, hogy vannak olyan helyzetek, amikor alkalmazkodnunk kell a kialakult életvitelhez. Így elindítottam az egyéni online jóga órákat is, ami a visszajelzések alapján, hasonlóan jól működik, mint egy személyes óra. Az online óra után pedig egy rövid hanganyagot küldök, amiben összegzem az óra gyakorlatait, hogy mire figyeljen a gyakorló és tudatosítson a következő alkalomig?

5000 Ft/ 60 perc

16

Április

2021

 

 

Jóga Esemény A Vármúzeumban

Szeged // 17:00 – 18:00

Találj vissza a központodhoz!

Az elmúlt időszak sok megterheléssel járt mindenki számra. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne az energiáid megtartására, stabilizálására, akkor szeretettel várlak erre a jóga eseményre. Összességében nézve, minden jógaóra azt a célt szolgálja, hogy egy “balance” állapot alakuljon ki a testünkben és a lelkünkben egyaránt. Azonban célzottan tudjuk alakítani a jóga gyakorlást, funkcióját tekintve.

Ezen az eseményen egy vitalizáló, frissítő jóga órával készülök nektek, hosszabb relaxációval a végén. A vezetett meditáció fókuszában pedig a jóga áltat keltett energiák megtartása és kiegyenlítése lesz a cél.

 

Jelentkezz az első ingyenes alkalomra!

 

Szeged jóga első alkalom ingyen