Oldal kiválasztása

Cikkek

Brunch Jóga Szegeden

Vannak elsőre furcsa, ám valójában teljesen logikus párosítások a közkedvelt szabadidős tevékenységek között. Ilyen a méltán híres Cars & Coffee, magyarul autók és kávé, ami bár nem igazán függenek össze, ha az ember reggel akar autócsodákat bámulni, akkor ahhoz úgyis le kell döntsön egy jó adag kávét. Valahogy így működik a Brunch Jóga is, amit a szegedi Science Hotelben lestünk meg.

Hézső-Roszkos Mónikával már másodszor jógáztunk, először a Science Hotelben Brunch Jógáztunk, most pedig a Tisza Lajos körút 41. alatt, illetve fölött, szóval az egykori pártház tetején, amelyet a Törpe nevű szórakozóhely lakott be, rendezett, szervezett Brunch Jógát, amely Szeged első rooftop jógája is volt egyben.

Felmennek az emberek a tetőre, leterítik a matracot, és – garantált a feltöltődés, a stresszoldás.

Brunch Jóga Szegeden
Csoportos és egyéni jóga órák Szegeden

Ahol Közösen Jógázhatunk

Egyéni Órák

Van, amikor az ember életében elérkezik a változás időszaka. Ha szeretnéd egyéni úton elkezdeni a változást, több támogatással, segítséggel, akkor a privát órát javaslom neked.

Különleges Jógahelyszínek

Ha különleges helyszíneken szeretnél jógázni, keresd az aktuális eseményeimet, ott mindig megtalálhatod, hol tartok épp jóga órát?